top of page

tir. 17. okt.

|

Selva

Mallorca- Spania, Yoga, Meditasjon og ferie

Finn balanse og ro i ved å koble ut med en uke på Mallorca med yoga og avslapning. Yogaen passer absolutt alle uansett erfaring. Unn deg en opplevelse utenom det vanlige, der du kan lade opp, kjenne på restvarmen fra sommeren og oppleve dyp tilstedeværelse i samvær med andre yogaglade mennesker.

Tickets are not on sale
See other events
Mallorca- Spania, Yoga, Meditasjon og ferie
Mallorca- Spania, Yoga, Meditasjon og ferie

Time & Location

17. okt. 2023, 18:00 – 24. okt. 2023, 11:00

Selva, Carrer Aires de Muntanya, 18, 07313 Selva, Illes Balears, Spain

About the event

Finn balanse og ro i ved å koble ut med en uke på Mallorca med yoga og avslapning. Yogaen passer absolutt alle uansett erfaring. Unn deg en opplevelse utenom det vanlige, der du kan lade opp, kjenne på restvarmen fra sommeren og oppleve dyp tilstedeværelse i samvær med andre yogaglade mennesker.

Vi bor på Can Cota hotels ved Selva. Et nydelig autentisk sted med basseng, jacuzzi, badstu, utsikt, hage og nært til flotte turområder.

Om Can Cota Suites og Spa   Can Cota Suites & Spa ble bygget på slutten av 1800-tallet. Opprinnelig var det familieboligen til Sastre Font-søstrene, som var kjent som "Cotas". Disse kvinnene spilte en viktig rolle i å fremme folkekulturen på Mallorca.

Beliggenheten til Can Cota Suites & Spa i den øvre delen av Selva gjør at alle rommene vender mot sør og har spektakulær utsikt over øya Mallorca og Alcudiabukten.

Nyere oppussing har tilpasset hotellet til moderne tid. Det har et svømmebasseng, vinkjeller, spa og innendørs squashbane. Can Cota tilbyr komfort og modernitet samtidig som den har bevart sin historie.

Yoga som passer for alle:

Jeg vil instruere deg i en enkel yoga som passer for alle. Det vil være fokus på å balansere elementene og stresse ned. Jeg vil ha en terapeutisk tilnærming med enkle rolige fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon som har en positiv helseeffekt på kropp og sjel.

Daglige yogaøkter vil gi økt flyt av prana (livsenergi), løse spenninger i kroppen og gjøre deg mer fleksibel og bevegelig både i kropp og sinn.

Nivået passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, men også for deg som prøver yoga for første gang. Yoga står på programmet 1-2 ganger pr dag.

Litt om meg:  Jeg er utdannet Psykomotorisk fysioterapeut med spesialisering som yogaterapeut, Livsstyrketrener samt coach.    Min livsoppgave er å hjelpe deg til å bli kjent med den du egentlig er bak mønstrene i personligheten din. Det å gjenopprette kontakten med kilden og lyset i deg.    Jeg holder for tiden yogagrupper på Fetsund og Fjellhamar samt driver psykomotorisk terapi i Lillestrøm på Abc Kiropraktorklinikk.

Pris:

Pris pr pers i delt dobbeltrom 8900kr for 7 netter eller 5500kr for 4 netter/  tillegg for alenerom 4600kr (totalt 13500kr) for 7 netter eller 2700kr (totalt 8200kr) for 4 netter.

Dette inngår i prisen:

Overnatting 7 eller 4 netter inklusiv frokost daglig. 10 yogaøkter ved 7 netter og 7 yogaøkter ved 4 netter

Middag på Hotellet 2x ved 7 netter og 1x ved 4 netter.    Ikke inkludert: Fly til og fra Palma Mallorca  Transfer til og fra flyplassen. (Kan evt. organiseres felles).  Lunsj (Mat til lunsj kan evt kjøpes på supermarked i nærheten (ikke kokemuligheter/kun mikro).  Middag 5 kvelder ved 7 dagers opphold eller 3 kvelder ved 4 dagers opphold (Restauranter i nærheten.)  

Programforslag: 

Ankomstdag -Rolig kveldsyoga med meditasjon

De andre dagene -Morgenyoga før frokost og ettermiddags/kveldsyoga før kveldsmat/middag

(2 kvelder uten yoga ved 7 dagers opphold)

Avreisedag - Ingen yoga    

Det legges opp til at en kan gjøre litt hva en ønsker på dagen etc. Det er flotte turområder, mulig å leie sykler, i underkant av 30minutter med taxi til strender/klipper, ca. 40minutter til Palma de Mallorca. Hotellet har en nydelig hage med basseng og solsenger. Det er også badstu, jacuzzi, gym og SPA behandlinger til disposisjon. Behandlinger kan bookes ved ønske på forhånd.

Ved ønske kan vi spise middag sammen ute, men man står fritt til å spise alene.

Spørsmål og påmelding til:  heidi.presterud.wiese@gmail.com eller 48341905 innen 28. Februar.    Reserver din plass med depositum på 2500kr til vipps 502243 (merk med «yogatur Mallorca»). Jeg kommer tilbake til når resten må betales. Begrensede plasser, da lite hotell.

Share this event

bottom of page